Financiering

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heeft u interesse in een appartement in de Commissionair? Dan ontvangen wij graag uw financiële check zodra de verkoop is gestart. Kick Wiegmans Hypotheken, Van der Meer Makelaars en de Rabobank bieden de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen.

HOE WERKT HET?

De financiële check kan in uw voordeel werken! Zijn er bij het toewijzen van de woningen meerdere kandidaten voor 1 bouwnummer, dan kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. U kunt de financiële check (kosteloos) laten uitvoeren door een financieel adviseur van één van bovengenoemde partijen.

De financieel adviseurs van zowel Kick Wiegmans Hypotheken – Kick Wiegmans -, via Van der Meer Makelaars – Mick Brouwer - als de Rabobank–Christiaan Schouten, zijn nauw betrokken bij het project. Zij gaan graag met u in gesprek over uw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning. Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij met u de financiële mogelijkheden, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. U bent uiteraard ook vrij om de financiële check uit te laten voeren door uw eigen bank of tussenpersoon.

ENERGIEZUINIG EN DUURZAAM WONEN

Diverse geldverstrekkers stimuleren energiezuinig en duurzaam wonen. En dat wordt beloond. Koopt u een milieuvriendelijke en duurzame woning in de Commissionair? Dan kunt u wellicht een extra duurzaamheidskorting krijgen. De adviseurs kunnen u daar alles over vertellen.

STARTERSLENING

Door de gemeente Lisse is ook een starterslening beschikbaar gesteld voor de appartementen in dit project tot de NHG-grens. Klik hier voor meer informatie of vraag hiernaar bij uw hypotheekadviseur.

NEEM CONTACT OP MET ÉÉN VAN DE ADVISEURS

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis financiële check voor uw woning in Lisse.

Kick Wiegmans |
Adviseur: Kick Wiegmans

Van der Meer Makelaars |
Adviseur Mick Brouwer

Rabobank |
Adviseur: Christiaan Schouten